Nakon vijesti o srčanom udaru oglasila se i kćerka Đorđa Balaševića

Piše: Redakcija

Nakon što su u ranim jutarnjim satima srbijanski mediji objavili vijest da je Đorđe Balašević doživio srčani udar, te da se nalazi u institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, oglasila se na svom Instagram profilu i njegova kćerka Jovana Balašević.

– Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumjevanje zbog otkazanog koncerta – napisala je Jovana na svom Instagram storyju.

Podsjećamo, kako su to prenijeli srbijanski mediji, Balašević je zbog zdravstvenog stanja morao otkazati koncert koji je planiran u Kragujevcu. Omiljeni vojvođanski kantautor ima u planu skore koncerte i u Hrvatskoj, 20. decembra u Osijeku i 26. decembra u zagrebačkoj Areni. Prošlog mjeseca imao je nastup u Beču, gdje je bio u uobičajeno dobroj formi, a koncert pred 5.000 ljudi trajao je duže od tri sata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti