Milica Pavlović: Trudom radom i odricanjem ostavrujem svoje ciljeve

Piše: Redakcija

Pjevačica Milica Pavlović za kratko vrijeme postala je jedna od najpopularnijih pop pjevačica, kojoj zavide na dobrom glasu, ali i besprijekornom stasu. Ona je sada otkrila s koliko sujete i ljubomore se susrela kada je počela da se bavi estradom. Istakla je da je imala razne situacije sa kolegicama, a da je povodom izlaska albuma “Zauvek” doživjela ozbiljna spletkarenja.

–  Sve sam uvjerenija da je estrada ozbiljna džungla, ljubomora, sujeta i pokvarenost su na svakom koraku, ali ja se borim kao prava dupla lavica. Trudom radom i odricanjem ostavrujem svoje ciljeve – rekla je ona za Alo i dodala da kad je potrebno itekako zna da pokaže zube.

 
– Ne želim da svoje vrijeme trošim na druge ljude, već se bavim sobom i gledam da ostvarim ono što ja želim, a te pakosti ostavljam onima koji očigledno ne vjeruju dovoljno u sebe, pa se trude da umanje tuđi uspjeh — rekla je Milica i dodala da je ona lijepo vaspitana, a zatim prokomentarisla u kakvim je odnosima s kolegicama. 

–  One koje me ne podnose okreću glavu kada me sretnu i pričaju mi iza leđa, dok mi se one s kojima sam u dobrim odnosima obraduju, kao i ja njima. Svako sa mnom zna na čemu je – istakla je Milica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti