Dok Severina tvrdi da njen sin već mjesec ne ide u školu, Milan ima druge informacije

Piše: Redakcija

Severina Kojić požalila se novinarki “Slobodne Dalmacije” da zbog nemile situacije koja se nedavno dogodila, njen sin ima veliki problem s odlaskom u školu. Naime, rekla je i da maleni Aleksandar već mjesec ne želi uopće ići u školu. 

– Izrazio je želju da ne želi ići u tu školu jer je za njega to bila izrazito teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu –  otkrila je Severina. 

No, kako pišu neki hrvatski mediji, izvori bliski Milanu Popoviću, dječakovom ocu, tvrde da je situacija drugačija te da je Aleksandar prošle sedmice bio u školi. 

Podsjećamo, Severina je prošlog mjeseca na konferenciji za novinare, optužila dvije učiteljice da su zlostavljale njenog sina, pa su one našle i pred policijom gdje su dale iskaz.

– Svi, otprilike, znate nešto o mom privatnom životu, o stvarima o kojima nisam mnogo govorila niti davala intervjue. Osjećam se, zaista, tužno i umorno, jer sam imala jednu privatnu situaciju koju bih htjela podijeliti s vama. Dešavaju mi se u životu veoma teške stvari u odnosu na život sa mojim djetetom i suprugom. U petak, 11. oktobra ove godine, u Osnovnoj školi “Matija Gubec”, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, desio se incident kad mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete, nakon nastave, iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice Marina i Petra zaključale su ga u školu, navlačile, tjelesno i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sati. – ispričala je Severina na konferenciji.

 

Pročitajte još