Kćerka Seana Penna lijepa na majku: Dylan roditelji ne finansiraju od 18.godine

Piše: Redakcija

Ona je kćerka holivudskog kraljevstva, ali sada i bez svojih roditelja Seana Penna i Robin Wright, sama “krči” svoj put. Dylan Penn je nedavno snimila editorijal za italijansku modnu kuću Ermanno Scervino, utemeljenu 2000. godine, čime je najavila njihovu kolekciju za proljeće-ljeto 2015. godine.

U ovoj modnoj kući kažu da ih je 23-godišnja Dylan najviše privukla svojim klasičnim američkim beauty izgledom. Ermanno Scervino opisuje Pennovu kćerku kao oličenje savremene ljepote. Ona je mlada i glamurozna, a njena ljepota internacionalna, dodaju.

Fotografije za ovu kampanju su snimane u Tuscany, a radio ih je poznati italijanski fotograf Francesco Carrozzini. Mlada Dylan je pozirala u privatnoj vili na obali Tuscane sa Mediteranskim morem u pozadini.

Enterijer je uređen tako da podsjeća na Californiju iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, dok je Dylan bila zanosna sa svojim plavim uvojcima, smoky eyes-om i prirodnim make up-om.
Zanimljivo je i to da Dylan, uprkos činjenici da je odrasla uz bogate roditelje, da su je oboje prestali finansirati kada je napunila 18 godina, kako bi je motivirali da sama zarađuje svoj novac.

Nakon poslova dostavljača pice i urednika scenarija, frilensera, Dylan se otisnula u modne vode.

– Ne poričem da sam imala privilegirano djetinjstvo, međutim, moji roditelji i sam grad su činili da imam taj osjećaj normalnosti, što je većini ljudi uistinu teško postići. Zahvalna sam na tome – kazala je Dylan u intervjuu “Treats“ magazinu, kada je govorila o svom odrastanju u sjevernoj Californiji.

Nakon što su njeni roditelji finalizirali razvod 2010. godine, Sean se počeo zabavljati sa glumicom i modelom Charlize Theron, a Robin zaručila sa Benom Fosterom, međutim, par je raskinuo zaruke prošlog mjeseca.

[nggallery id=675]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti