Samohrana majka poslala poruku Ashtonu Kutcheru, njegov potez sve šokirao

Piše: Redakcija

Samohrana majka Monica Gutierrez odlučila je poslati poruku glumcu Ashtonu Kutcheru, ali ipak nije očekivala da će joj odgovoriti. No, on ne samo da joj je odgovorio, već je za nju i njenog sina učinio mnogo više. 

Naime, Monicin 13-godišnji sin član je trkačkog kluba u svojoj školi u Teksasu. Nakon što se jedan od njegovih prijatelja povrijedio jer nije imao dobre patike za trčanje, mama je odlučila zamoliti Kutchera da im pomogne.

– Da sam im sama mogla kupiti patike , učinila bih to – rekla je za “CNN”.

Ashton Kutcher donated new running shoes to the IDEA Tres Lagos Lobos cross-country team.

Međutim, Monica je samohrana majka troje djece i sredstva su joj ograničena, pa kad je vidjela da je Ashton na Instagramu pozvao ljude da mu se jave, to je učinila i ona. Ubrzo je dobila mail od jednog njegovog predstavnika i u odgovoru je navela koje veličine cipela dječaci nose, mada nije bila sigurna da li se neko šali s njom. 

– Nisam puno razmišljala o tome je li to istina ili me neko zeza, ali nisam mislila da će išta biti od toga – ispričala je.

Monica se šokirala kad su sedam dana kasnije stigle patike za cijeli tim, a glumac to nije ni spomenuo na društvenim mrežama. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti