Jelena Veljača ne krije koliko je zaljubljena

Piše: Redakcija

Iako je svoju vezu s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galom, dugo čuvala daleko od očiju javnosti, ako je suditi prema posljednjoj fotografiji koju je podijelila s pratiteljima, hrvatska producentica i scenaristica, 38-godišnja Jelena Veljača, više ne skriva koliko je zaljubljena i sretna.

– Evo i je li uredu da ja jedina nikad nisam snimila reklamu za pivo, a tolike su se ispile radi mene – napisala je 38-godišnjakinja ispod spontane fotografije na kojoj je uhvaćena u zagrljaju direktora prodaje na RTL-u. Osim što poziraju vidno raspoloženi, ruke koje Jelena drži oko voljenog muškarce govore više od hiljadu riječi. ‘Predivni ste’, ‘Ljubav i neka posebna energija’, ‘Najbolja fotografija’, samo su neki od komplimenata koje je par dobio od mnogobrojnih Jeleninih pratitelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti