Ariana Grande: Pokušavam sve da ozdravim

Piše: Redakcija

Američka pjevačica, 26-godišnja Ariana Grande, ponovo je zabrinula mnogobrojne obožavatelje otkrivši kako joj se zdravstveno stanje pogoršalo. Naime, pjevačica već sedmicama ne može zaliječiti grlo i riješiti se teške glavobolje, a situacije je tim više gora jer, kako je sama zabrinuto priznala, liječnici još uvijek nisu pronašli uzrok teškog stanja.

– Još uvijek sam jako bolesna. Nije mi dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u novembru. Ne znam kako je to moguće, no moj vrat i glava su u nevjerovatnoj boli. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam snažnu bol i jedva disala tokom zadnjeg showa. Bila sam kod liječnika i pokušavamo sve da ozdravim, ali još uvijek nismo pronašli uzrok – otkrila je mlada pjevačica na svom Instagram profilu ispričavši se unaprijed mnogobrojnim obožavateljima zbog mogućeg otkazivanja nastup u Lexingtonu.

View this post on Instagram

the love of my life

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Podsjećamo, Ariana je još u maju ove godine otkazala koncerte na Floridi, koje je trebala održati u sklopu svoje svjetske turneje ‘Sweetener’, jer se naglo razboljela. Iako se tada sve pripisivalo alergijskoj reakciji koja joj je zatvorila grlo te mentalnim problemima s kojima se bori od terorističkog napada, koji se zbio na njenom koncertu u Manchesteru, trenutno zdravstveno stanje dodatno je zabrinulo obožavatelje 26-godišnjakinje koji se boje kako je ipak riječ o puno ozbiljnoj bolesti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti