Još jedan prekid: Djevojka Johnnyja Deppa se što prije željala maknuti od njega

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Nakon teškog razvoda od glumice Amber Heard, Johnny Depp je utjehu pronašao u zagrljaju ruske go-go plesačice Poline Glen. Ipak, dvostruko mlađa djevojka odlučila je staviti tačku na njihovu ljubav i “pobjeći glavom bez obzira” iz Amerike u rodni Sankt Petersburg. Navodno, Polina nije mogla podnijeti medijsku pažnju zbog Deppa koja ju je prepala, pa se željela se maknuti od svega.

https://www.instagram.com/p/B3uqtMZo7z-/

Deppa i Glen prvi put su povezali prije dvije godine, kada je on finalizirao razvod s Heard, ali njegova pravna bitka s bivšom suprugom koja ga je optužila za zlostavljanje tada je tek počela pa se Depp oporavljao u društvu plesačice.

Podsjećamo, Amber je podigla je veliku “prašinu” nakon što je poslije razvoda od Johnnyja progovorila o nasilju koje je pretrpjela tokom godina njihovog braka. Ubrzo nakon optužbi, glumac je bivšoj supruzi isplatio 7 miliona dolara u zamjenu za šutnju, no ona je taj dogovor prekinula onoga trenutka kada je u jednom magazinu objavila blog o burnom životu glumca i nasilju koje je preživjela dok su bili zajedno. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti