Melina Džinović o nekretnini vrijednoj dva miliona dolara: Gradimo svoju kuću snova

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina već gotovo dvije godine grade vilu u Beogradu, a slavna kreatorka je za srbijanske medije otkrila zbog čega radovi traju toliko dugo. 

– Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez para, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završit ćemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Neću imati sobicu za šminku i frizuru – rekla je ona za “Telegraf”. 

Kako su početkom ove godine prenijeli srbijanski mediji, njih dvoje vilu grade u beogradskom naselju Senjak, a izgradnja, navodno, košta dva miliona dolara.  

– U domu su željeli da imaju sve ono što može da krasi velike prostore kakav je njihov. Cijeli nacrt je impozantan, od rasporeda prostorija do materijala koji su upotrebljeni za gradnju, a koji su nabavljani u cijelom svijetu. Bazen, kakav su osmislili, je zahtijevao velika ulaganja, ali njih to nije brinulo i željeli su samo da bude identičan nacrtu i da u njemu može da se pliva, a ne da se brčka. To je zahtijevalo posebnu infrastrukturu i veličinu bazena. Moglo bi se reći da je to Melinina želja jer se Haris više fokusirao na vinski podrum. On je veliki ljubitelj dobrih pića i zato će to biti njegov kutak. Pjevač i je pravi gastronom i kuhinja je morala da bude komforna. On ju je osmislio, a arhitekte su njegove ideje prenijele na papir. Haris je želio da za prijatelje uvijek može da spremi dobro jelo i posluži vrhunska vina – rekao je srbijanskim medijima izvor blizak paru. 

Izvor je dodao i to da će Haris svoj muzički studio ustupati i kolegama, ali i to da je slavni pjevač htio da napravi i teniski teren. No, uprkos činjenici da je veliki ljubitelj tenisa, oko kuće jednostavno nije bilo dovoljno prostora za realizaciju ove ideje. 

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i sobe za djecu koje su opremljene po želji Đine i Kana, bit će samo dio onoga što će činiti njihov dom – rekao je izvor. 

Iako ni Melina ni Haris o ovoj temi nisu htjeli da govore u javnosti, srbijanski mediji prenose i to da su dio namještaja kupovali u Parizu. 

– Haris ima prefinjen ukus i unaprijed je znao da će komade namještaja za njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske – rekao je izvor. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti