Marin i Kristina Čilić otkrili spol bebe

Piše: Redakcija

Poznati teniser Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković očekuju bebu. Sretne vijesti podijelili su prije nešto više od mjesec na Instagramu i to simpatičnom fotografijom na kojoj Marin gura kolica za bebu i simpatičnim opisom, te naglasio kako novi član porodice stiže 2020. godine. 

Budući roditelji su sada otkrili i spol svog prvog djeteta. 

– Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima – rekao je Marin za “Story.hr”. 

Podsjećamo, Marin i Kristina vjenčali su se nakon osam godina veze. Lijepa psihologinja od početka veze bila je Čilićeva velika podrška, a on je često naglašavao da mu je ona privatni besplatni psiholog.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti