Deset godina su bili u vezi, a nakon šest mjeseci braka se razvode

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Britanski reper Rory Graham, poznatiji Rag’n’Bone razvodi se nakon šest mjeseci od supruge Beth Rouy. Čini se da je vjenčanje za njih bilo kobno, jer su prije toga zajedno u vezi bili deset godina te su postali roditelji dvogodišnjeg sina Ruebena. Ipak, sada su odlučili da svako krene svojim putem i ostali su samo dobri prijatelji. 

Par se vjenčao početkom maja u Suusexu uz uži krug prijatelja, a mnoge je iznenadilo kada su se na ceremoniji pojavili u trenerkama, a isti dress code ispoštovalo su i gosti. Mladoženja je tada nosio maskirni uzorak, dok je Beth obukla zelenu sportsku kombinaciju s mačjim glavama. Za lik mačke kao inspiracija je poslužila njihova sphinx ljubimica Patricia, čiji je lik krasio i svadbenu tortu.

View this post on Instagram

Reuben Graham (@ragnbonemanuk son) and his cat relaxing

A post shared by Rory Graham (@ragnbonemanire) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti