Porodica strahuje da će je ponovo zlostavljati, a ona se želi udati za njega i roditi mu dijete

Piše: Redakcija

Hayden s Brianom

Njena porodica i prijatelji su duboko zabrinuti zbog njene veze s Brianom Hickersonom (30), ali glumica Hayden Panettiere (30) po svemu sudeći ne mari za njihove komentare te navodno, pišu američki mediji, planira vjenčanje s njim i proširenje porodice. Bivša partnerica bokserskog šampiona Wladimira Klitschka (43) s kojim ima kćerkicu, čak je prije nekoliko mjeseci prijavila Briana za porodično nasilje, ali slučaj nije dobio sudski epilog jer je kasnije odbila da svjedoči protiv njega. Umjesto da se raziđu, što su njeni prijatelji i porodica očekivali, a po svemu sudći priželjkuju i danas, Hayden je Brianu dala drugu šansu i njihovu vezu podigla na viši nivo. Njeni bližnji su užasnuti zbog ovakvog raspleta, jer osim što strahuju da će Brian i u budućnosti biti nasilan prema Hayden, također se boje da bi je mogao financijski i iskoristiti.

 

Kako piše „OK!“ magazin nakon što je Wladimir odveo njihovu četverogodišnju kćerku Kayu da živi s njim u Kijevu, Panettiere razmišlja o tome da s Hickersonom ima još jedno dijete. Nakon rođenja Kaye, Panettiere je patila od teške postnatalne depresije, zbog čega djevojčica odrasta s ocem. Porodica se boji da Panettiere još nije zrela za novu trudnoću i drugo dijete.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti