Sve glasnija šuškanja da je Meghan Markle ponovo trudna

Piše: Redakcija

AFP

Svjetski mediji raspisali su se o tome kako će se vojvotkinja od Sussexa ponovo ostvariti u ulozi majke. Naime samo sedam mjeseci od rođenja prvog djeteta, sina Archieja, počele su glasine da je Meghan trudna, a izazvalo ih je vojvotkino pojavljivanje u javnosti, dok se držala za stomak, što je stalno radila za vrijeme prve trudnoće.

AFP

Američki OK! Magazine piše da je Markle trudna oko četiri mjeseca te da će ovoga puta roditi djevojčicu. Navodno je kraljica Elizabeta II. bila presretna zbog te vijesti, otkrio je izvor s dvora: “Rekla im je da jedva čeka rođenje još jednog praunučeta”. Isti je izvor otkrio i da su Harry i Meghan oduvijek planirali drugo dijete.

AFP

– Oduvijek su pričali kako bi htjeli imati dvoje djece s malom razlikom u godinama. Kada je Meghan saznala da čeka drugo dijete, samo nekoliko mjeseci nakon što je rodila Archieja, ona i Harry bili su izvan sebe od sreće. Harry je već odabrao ime Diana po svojoj pokojnoj majci. Meghan se s time u potpunosti slaže jer zna koliko mu je ona značila – izjavio je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti