Otkriveno od čega je preminula supruga poznatog fudbalera

Piše: Redakcija

Vijest da je supruga poznatog crnogorskog fudbalera Ilije Spasojevića,  blogerica  Lelhy Spasojević  preminula šokirale je javnost, a sada je otkriveno i šta je prouzrokovalo njenu smrt. Naime, Lehly je primljena u bolnicu na Baliju, samo dva dana prije nego što je preminula, a zbog teške infekcije pluća.

Podsjećamo, ona je preminula je u srijedu 20. novembra, a tu vijest je na društvenim mrežama objavio Danijel Alibabić, Ilijin kum. 

– Osjećam neizmjernu tugu što si otišla, puna života i ljubavi prema mom kumu i kumićima. Osjećam bijes jer ako je postojao savršen i skladan par, onda si to bila ti i moj kum, par koji diše kao jedno i živi za osmijeh ovog drugog. Osjećam brigu jer mojim malim pilićima neće moći da se objasni zašto njihove mame više nema. Mame koja nije imala dadilje, pomoćnice… Mame koja je bdila nad njima, kuhala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine s kojima ne mogu i ne želim da se pomirim – napisao je Danijel uz fotografiju preminule blogerice. 

View this post on Instagram

Ne volim da dijelim svoje emocije sa drugim ljudima niti da ih opterecujem istim, ali ti zasluzujes da napisem sve sto osjecam sada. A osjecam neizmjernu tugu sto si otisla, puna zivota i ljubavi prema mom kumu i kumicima. Osjecam bijes jer ako je postojao savrsen i skladan par onda ste to bili ti i moj kum, par koji dise kao jedno i zivi za osmjeh ovog drugog. Osjecam brigu jer mojim malim pilicima nece moci da se objasni zasto njihove mame vise nema. Mame koja nije imala dadilje, pomocnice… Mame koja je bdila nad njima, kuvala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine sa kojim ne mogu i ne zelim da se pomirim. Ti si unijela radost i dala vise od zivota mom kumu-bratu. Dao bih svoj samo da im ne skidamo osmijeh sa lica. Tesko je. Obecavam ti da cu zauvjek biti uz njih, putuj mirno i cekaj nas. Ponovo cemo biti svi na okupu 🙏🏼 Hvala ti! Pocivaj u miru kumo moja voljena 🖤 Lelhy Spasojevic 🖤

A post shared by Danijel Alibabić (@danijel_alibabic) on

Ilija već osam godina igra u reperezentaciji Indonezije, a s Lehly ima dvoje djece, sina Dragana i kćerku Irinu. 

https://www.instagram.com/p/ByrNK67HdC-/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još