Velike zvijezde na jednom mjestu obilježile Dan državnosti BiH

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Brojne poznate ličnosti sinoć su u Švicarskoj obilježile Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Naime, nastupom pjevača i glumaca u Zurichu bh. dijaspora imala je priliku da uživa u najljepšim hitovima i tradicionalnim zvucima.

Između ostalog nastupile su velike zvijezde kao što su Hari Varešanović, Tarik Filipović, Alma Subašić Omerović, Armin Omerović, Džejla Ramović, a pridružili su im se i najuspješniji bh. atletičar Amel Tuka sa suprugom Aminom te režiser Haris Dubica. Izvođači nisu krili oduševljenje, te su na društvenim mrežama jednoglasno potvrdili da je ovo bila manifestacija za pamćenje.

View this post on Instagram

Bilo je lijepo, hvala svima. Oduševljen o tolikoj pozitivnoj energiji a i o kvalitetnim izvođacima. Odavno BiH je imala krizu sa ženskim izvođacima, ali to se sa dragom Almom i Džejlom promijenilo. Svaka vam čast drage dame. @almaasubasic zna kakvo mišljenje imam o njoj, ona je nasljednica Hanke i učiće ako Bog da u Legende Sevdaha i to ne kažem samo zato što sam njen vjenčani kum. @dzejlaramovic oduševljen sam, nisam u životu upoznao mlađu osobu da je toliko kulturna, vaspitana a pogotovo posvečena poslu. Veliki si profesionalac u tako mladim godinama. Budučnosti je pred tobom, želim ti puno hitova a najviše da ostaneš takva kakva jesi. Da se boriš sa svim izazovima koje češ imati kroz ovaj posao i da pronađeš put koji će ti najviše odgovarati. A najviše da uživaš i dalje u pjevanju. Večeg talenta u tvojim godinama nisam upoznao. Od sada imaš i moju podršku za bilo šta, gdje bi tebi i tvojoj familiji mogao pomoči. Hvala još jednom svima još jedna fantastična manifestacija koja je srušila sve rekorde ❤@moja_bih 🇧🇦 @dzejlaramovic @arminomerovich @ameltukaa @ajdinator @tarikfilipovicofficial @harimatahariofficial @bilalvukovic @ishak.kusumovic

A post shared by Haris Dubica (@harisdubica) on

Kako je bilo na nastupu, pogledajte u nastavku. 

Pročitajte još