Drama u kući poznatog fudbalera: Djevojci koja je bila sa njihovom bebom prijetili maskirani napadači

Piše: Redakcija

U kući engleskog fudbalera  Demaraija Graya početkom prošle godine odvijala se prava drama, otkriveno je na sudu prije nekoliko dana. Naime, njegova djevojka je bila sama s njihovom šestomjesečnom bebom kad su im u dom upali maskirani razbojnici, prijetili joj mačetom i odnijeli pozamašan plijen.

Na sudu u Birminghamu Emma Hickman je ispričala da je bila prestravljena, a razbojnici su pobjegli sa 24.000 funti i nakitom u martu prošle godine, piše “Daily Mail”.

– Svi su imali neko oružje. Jedan je imao narančastu mačetu, izgledala je poput mača – rekla je.

Snimak nadzorne kamere potvrđuje da su upali u kuću, a djevojka je ispričala da su Demaraija, optužili da je član bande i tražili su da im kaže kad će se vratiti kući. Potom su joj uzeli Rolex i dobacili joj da će fudbaler kupiti novi. 

https://www.instagram.com/p/BziWDZmn_2o/

Jedan od napadača Aaron Jones pretraživao je na internetu pojam “Demarai Gray Leicester City” samo tri dana prije provale. On uporno negira da je sudjelovao u pljački, ali odbija pružiti alibi. Nicholas Rothero i njegov sin Cory  priznali su da su učestvovali u provali, a Tyler Greenway  također negira upletenost.

Pročitajte još