Slavni glumac ponovo ljubi: Sreću je pronašao s 24 godine mlađom djevojkom

Piše: Redakcija

 

Glumac David Schwimmer (53), kojeg pamtimo kao Rossa Gellera u popularnoj seriji “Prijatelji”, počeo je izlaziti s 29-godišnjom Katie Markowitz, piše “Us Weekly”. Ovo je potvrdio izvor koji je par zajedno vidio u jednom kafiću.  Iako je izvor magazinu potvrdio kako im ovo nije prvi zajednički izlazak, kada su novinari  Markowitzu upitali za komentar, ona  je negirala druženje sa glumcem.

View this post on Instagram

Ross Geller. Doctor. Doctor Ross Geller, that’s me

A post shared by Ross Geller (@rossgeller___) on

David se prije više od dvije godine razišao od supruge, britanske umjetnice Zoe Buckman, s kojom ima osmogodišnju kćerku Cleo. Razvod bivših partnera, sudeći po svemu, protekao je u prijateljskom okruženju, obzirom da je Zoe početkom ove školske godine objavila fotografiju vesele porodice na okupu.

View this post on Instagram

3rd grader 🕺🏽

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti