Holivudski neženja uskoro staje pred oltar?

Piše: Redakcija

FOTO: iNSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnzYmWZn1s3/

Leonardo DiCaprio, 45-godišnji američki glumac, slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, pa je poznat, kako po svojim ulogama, tako i po tome što mijenja djevojke skoro jednako često kao donje rublje, mahom manekenke u ranim dvadesetim godinama. Svjetski mediji su u čudu što je harizmatični glumac skoro dvije godine u stabilnoj vezi sa 22-godišnjom manekenkom Camillom Morone. No, tabloid ‘Ok!’ je otišao korak dalje pa objavio vijest da se glumac odlučio svoju mladu djevojku odvesti pred oltar uz pomoć Brada Pitta.

AFP

– Brad koji ispod pojasa ima već nekoliko brakova, dao je Leu nekoliko smjernica oko prosidbe, kako bi ona bila uistinu savršena. Naravno, Camilla je pristala – rekao je anonimni izvor koji je istaknuo kako su se dva glumca jako zbližila tokom snimanja filma ‘Once Upon The Time In Hollywood’.

AFP

– Iako su se poznavali prije početka produkcije, tokom snimanja su postali najbolji prijatelji, pa ni najmanje ne čudi što je Leo predložio da mu Brad organizira momačku večer i bude kum na vjenčanju – dodao je istoimeni izvor.

Još uvijek niti jedan od glumaca nije se oglasio o spomenutim navodima, ali nisu ih niti opovrgnuli, pa preostaje vidjeti koliko u njima ima istine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti