Porodila se poznata bh. blogerica

Piše: Redakcija

Poznata bh. blogerica Zerina Suyabatmaz porodila se danas u Istambulu, a na svijet je donijela djevojčicu. Sretne vijesti na Instagramu je podijelio Zerinin suprug Burak. 

Podsjećamo, Zerina i Burak su se vjenčali prošle godine u oktobru.  Vijest o dolasku prinove, proslavili su putovanjem na Bali u julu, odakle je Zerina s nama podijelila najljepše utiske o trudnoći.

– Ne volimo ništa da planiramo, a trudnoća to potvrđuje, jer znate kako kažu: „Pravi planove, da ti se Bog smije“. Prolazili smo kroz prilično stresne dane u periodu kada smo saznali da sam trudna. Tu su bile selidbe u Istanbulu i Sarajevu, te konstantan život s koferima u rukama. Sve to je učinilo da za trudnoću saznamo tek u sedmoj sedmici. U cijelom tom haosu nismo imali vremena da budemo šokirani, ali smo se, naravno, obradovali, kako mi, tako i naša porodica. Prva rečenica koja mi je pala na pamet, a na koju možda svaka žena pomisli, jeste: „Jesam li dovoljno dobra da bih nekome bila majka? – rekla nam je. 

Iako je nepisano pravilo da je žena ta koja prva sazna da je u drugom stanju, u njihovom slučaju Burak je predosjetio šta se dešava.

– Nekoliko sedmica prije nego što smo zvanično potvrdili da sam u drugom stanju govorio je da nam dolazi treći član porodice. Sve sam to shvatala kao šalu, ali se ispostavilo da je istina. Nakon pozitivnog testa samo smo se nasmijali i zagrlili. Mislim da će od sada paziti kako se šali. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti