Razvod im je finaliziran, ali glumac ne odustaje od novih zahtjeva

Piše: Redakcija

Channing Tatum želi uvesti izmjene u vezi sa skrbništvom nad šestogodišnjom kćerkom Everly koju je dobio u braku s bivšom suprugom Jennom Dewan. Nakon što je prošle sedmice i zvanično finaliziran njihov razvod, 39-godišnji glumac podnio je u ponedjeljak zahtjev da se bivša supruga i on sastaju jednom mjesečno sa savjetinikom kako bi što lakše rješavali sva eventualna pitanja u vezi roditeljstva.

-Zbog naših zanimanja, naši se rasporedi stalno mijenjaju. Potrebna je fleksibilnost kako bismo osigurali da oboje možemo raditi i biti u mogućnosti jednako se posvetiti Everly – kaže Tatum u dokumentu do kojeg je došao Entertainment Today, dodavši kako su imali poteškoće u organizaciji i završavanju obaveza upravo zbog različitog rasporeda što je dovelo i do zbrke i sukoba među njima.

– U želji da izbjegnemo nepotrebne pomutnje i sukobe, vjerujem da je potrebno da nas dvoje kao roditelji radimo sa savjetnikom za roditeljstvo čiji zadatak bi bio da nam pomogne da prema potrebi napravimo učinkovite promjene u rasporedu.

Jenna Dewan čeka dijete s glumcem Steveom Kazeejem

U dokumentu, zvijezda „Magic Mikea“ traži da se ijednom i drugom roditelju omogući putovanje sa kćerkom kroz Sjedinjene Države bez pristanka drugog roditelja, dok bi za putovanja izvan SAD-a jedan roditelj morao dobiti odobrenje drugog. Tatum također traži da i njemu i Dewan bude dopušteno da Everly izvode iz škole najviše pet dana uzastopno, ako je po srijedi njihov posao ili neka posebna prilika. Povrh svega, Tatum traži da jednako dijele razdoblja odmora,  kao i da svaki roditelj bude u mogućnosti da svaki dan ima kontakt s Everly. Volio bi i da Dewan i on koriste OurFamilyWizard.com, alat za zajedničko roditeljstvo, za razmjenu informacija o kćerkinom zdravlju, sigurnosti, dobrobiti i obrazovanju.

View this post on Instagram

Onesies pimp walk

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Na kraju, Tatum traži da nijedan roditelj ne bude ovlašten i privilegovan da koristiti djevojčicino ime, sliku ili lik za bilo kakvo plaćeno ili profitno sponzorstvo, oglas, kampanju ili partnerstvo, uključujući bilo koji oblik društvenog medija ili drugih medija bez pristanka drugog roditelja. Podsjećamo, Tatum i Jenna su raskinuli prije dvije godine, ali je njihov razvod finaliziran tek prošle sedmice. Oboje su već u drugim vezama; Tatum sa britanskom pjevačicom Jessie J, dok Dewan čeka dijete s glumcem Steveom Kazeejem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti