Jedna od najplaćenijih: Omiljena turska glumica uživa u majčinstvu i braku sa 14 godina starijim suprugom

Piše: Redakcija

Za jednu od omiljenih turskih glumica  Hazal Kayu ovo je, može se slobodno reći, prilično uspješna godina. Naime, Džepna Venera, kako je turski mediji nazivaju, nedavno je dobila sina Fikreta Alija, a tu vijest je na svom Instagram profilu potvrdio njen suprug Ali Atalay koji je podijelio prvu porodičnu fotografiju iz bolničke sobe. 

View this post on Instagram

🎈

A post shared by @ leylailemecnuniko on

Do proširenja porodice došlo je devet mjeseci nakon što su se Ali i Hazal jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav, a to da je trudna su, također, otkrili na društvenim mrežama. 

– Radije ću sama objaviti fotografiju na kojoj se vidi da sam trudna, nego da me uslikaju paparazzi. Ovo je Fiko – napisala je ona tada. 

Podsjećamo, Hazal je već nekoliko godina jedna od najplaćenijih turskih glumica, a za ulogu u seriji “Naša priča” je po epizodi dobijala 22.500 eura. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti