Tragičan ishod: Poznati glumac umirao pred kamerama

Piše: Redakcija

Tajvanski glumac i model Godfrey Gao  preminuo je, kako prenose strani mediji, nakon srčanog udara, a tokom gostovanja u reality programu “Chase me”. Naime, riječ je o realityju koji zahtijeva izuzetnu fizičku spremnost, tačnije podrazumijeva trkanje, preskakanje prepreka, pa čak i spuštanje s visokih zgrada. Sve to je, izgleda, bilo previše naporno za 35-godišnjeg glumca koji se srušio pred kamerama. 

Na set je došlo i vozilo hitne pomoći koje ga je prevezlo u bolnicu. 

– Nažalost, nakon dva sata pokušavanja da ga povrate, u bolnici je doživio još jedan srčani udar – stoji u zvaničnom saopćenju. 

Gao je odrastao u Kanadi, a poznat je po ulozi u holivudskom ostvarenju “Instrument smrti: Grad kostiju”. Bio je prvi muškarac azijskog porijekla koji je snimio reklamu za Louis Vuitton. 

https://www.youtube.com/watch?v=R58ZqN_AC10&feature=emb_title

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti