Najstarija Kćerka Donalda Trumpa u strahu za svoju sigurnost

Piše: Redakcija

AFP

Kao najstarija kći Donalda Trumpa, 38-godišnjakinja zbog svojih je istupa u javnost često negativno prikazivana u javnosti, a sve to donosi sa sobom i probleme. Kako bi bila sigurna da im niko i ništa ne prijeti, Ivanka Trump morala se odlučiti na pomalo rigorozan korak, a ta informacija nemalo je iznenadila javnost.

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BusQLnIBeSH/

Iako, baš kao i svi članovi porodice, ima svoje privatno osiguranje, Ivanka i njen suprug Jared Kushner, koji je isto Trumpov savjetnik, odlučili su otići korak dalje i uvesti dodatne mjere opreza i sigurnosti. Naime, Ivanka Trump i Jared Kushner puno pažnje posvećuju svom izgledu i zdravlju, stoga svako jutro, u ranim satima, odlaze na sate bicikliranja u dvorani Flywheel. Kada započnu s treningom, u cijeloj se dvorani ugase svjetla, kako ih niko iz vana, kroz prozore, ne bi vidio, a postavlja se pitanje kako onda oni išta vide.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti