Indira Forza otkriva gorko-slatke uspomene koje nosi u duši

Piše: Redakcija

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla Indire Forze ”Prvi se pamti”. Ljubavna pjesma u kojoj će se svi moći pronaći, njen je poklon za kraj njene vrlo uspješne godine. Riječi koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević. 

– Ovom pjesmom želim zagrijati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mjesecu slavlja i veselja – poručila je Indira.

Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njenom prvom samostalnom albumu ”Valkira”, a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu muzičku nagradu Porin. Nakon pjesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama.

– Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvijek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspjeha, mnogobrojnih koncerata i sreće – naglasila je. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti