Shrvani fudbaler odao počast preminuloj supruzi: Hvala ti za najljepše trenutke u životu

Piše: Redakcija

Prije dvije sedmice, crnogorski fudbaler Ilija Spasojević ostao je bez supruge Lelhy koja je preminula iznenada, a uzrok smrti je plućna infekcija. O svemu je progovorio tek sada, kad joj je odao počast putem društvenih mreža. Emotivna poruka nikoga nije ostavila ravnodušnim.

– Moja prelijepa Bugis djevojko… Hvala ti za najljepše trenutke u životu, hvala što si bila moja supruga i nevjerovatna našoj djeci. Usrećiti te, bila je moja životna svrha i obećajem ti da ćeš biti ponosna na nas. Samo počivaj u miru, a ja ću nositi tvoje snove. Volim te zauvijek, do ponovnog susreta – emotivan je bio Ilija, koji je ostao sam s njihovo dvoje djece, sinom Draganom i kćerkom Irinom.

Emotivna je bila i prva utakmica koju je nakon suprugine smrti odigrao. Ilija je zabio gol, što je u njemu izazvalo more emocija. Pao je na koljena i mogao zadržati suze. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti