Prvi intervju Virginie Giuffre, žene koja je princa Andrewa optužila za zlostavljanje

Piše: Redakcija

 Virginia Giuffre / AFP

Princ Andrew, četvrti u liniji za tron u britanskoj kraljevini, upleten u slučaj Epstein, rekao je u razgovoru za BBC, da se ne sjeća da se sreo sa ženom koja ga optužuje da ju je zlostavljao dok je bila maloljetna.

– Ne sjećam se da sam tu ženu ikad susreo – rekao je drugi sin kraljice Elizabethe II., o Virginiji Roberts.

Iako princ Andrew tvrdi kako se nje nesjeća, Virginia Giuffre dala je svoj prvi intervju za BBC-jevu emisiju Panorama, te ispričala kako ju je Jeffrey Epstein, koji je sebi u zatvoru oduzeo život, odveo u London i tamo upoznao s princem Andrewom. Virginia je opisala sve detalje oko upoznavanja i toka cijele večere. S Epsteinom je bila njegova tadašnja djevojka, Ghislaine Maxwell i svi su zajedno izašli u klub Tramp.

Otišli smo u VIP dio, bez čekanja u redu, kao što to biva kad je princ u pitanju. Andrew me pitao šta želim popiti, i rekla sam “Oh, znaš, nešto s bara”. On je pio nešto providno. Znam da sam ja pila votku. Potom me pitao za ples. On je najgori plesač kojeg sam upoznala u životu. Bilo je grozno, znojio se po meni, bilo je to kao da pada kiša. Bila sam užasno iznervirana, ali sam mislila da ga moram usrećiti jer sam znala da Jeffrey i Ghislaine to očekuju od mene – ispričala je i dodala kako joj je po izlasku iz kluba Maxwell dala upute.

– U autu mi je rekla da za Andrewa moram učiniti što i za Jeffreya i bilo mi je sve više muka od toga – nastavila je priču.

Rekla je i da je kasnije te večeri imala spolni odnos s princem na spratu kuće Ghislaine Maxwell u raskošnoj četvrti Belgravia. S princem je spavala nekoliko puta, a jednom su i, tvrdi, orgijali. Britance je pozvala da je podrže i upozorila ih na trgovinu ljudima i zlostavljanje, što se, kaže, dogodilo i u njenom slučaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti