Hrvatska glumica o borbi s rakom: Sedam dana čekam da mi dođe pomoć

Piše: Redakcija

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatska glumica Mirjana Majurec se već devet godina bori s rakom, a na Facebook profilu je otkrila kroz kakve probleme prolazi. 

– Sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kuću ili patronažna ili neko ko je zadužen za same, bolesne i slomljene ruke – napisala je, između ostalog, ona. 

Crni petak 💔7 dana čekam da mi dođe Pomoć u kućiIli PatronažnaIli netko tko je zadužen za same i bolesneI slomljene rukeRasprodajem vjeru u sustav socijalnih sluzbi

Gepostet von Minja Majurec am Freitag, 29. November 2019

No, to svakako nije sve što je ova poznata glumica napisala. Naime, ona se zahvalila svima koji su joj pružili podršku u ovom teškom periodu, te otkrila detalje o svom trenutnom stanju. 

– Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste, valjda, svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra primiti sedmu kemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz Nisi sama – ideš s nama, misli na mene i sve je OK. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi, uz ponodšljivu naknadu, dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca, a kontrola mi je u utorak u 14 sati u traumi. Nemam punjač. ali imam vas napisala je ona. 

Dragi fb prijateljiHvala na briziInfuzije ste valjda svi primaliOne postoje da vas ojaca A ja zelim sutra primti 7…

Gepostet von Minja Majurec am Sonntag, 1. Dezember 2019

Podsjećamo, Mirjana se sa dijagnozom raka dojke suočila 2010. godine, a prije dvije godine su joj otkrili metastaze. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti