Ivana Trump s bivšim mužem uživa u Italiji

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Br5OUxDl9vb/

Ivana Trump, bivša supruga Donalda Trumpa otputovala je sa 23 godine mlađim, također bivšim suprugom, italijanskim glumcem Rossanom Rubicondijem u njegovu rodnu zemlju. Par je viđen ispred poznatog “Four Season” hotela u Milanu. 70-godišnja poduzetnica snimljena je kako sa suprugom ulazi u taksi i odlazi na snimanje emisije “Live – Non è la D’Urso”. S osmijehom na licu Ivana i Rossano mahali su novinarima koji su strpljivo čekali njih dvoje napuste hotel u centru grada.

Podsjećamo, Ivana iza sebe ima četiri braka, a čini se da joj je najdraži muž Rossano s kojim redovno odlazi na putovanja. Rossano i Ivana vjenčali su se 2008. godine, nakon 6 godina veze, te su u braku bili manje od godinu dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti