Goca Tržan: Treći put idem na vantjelesnu oplodnju

Piše: Redakcija

Pjevačica Goca Tržan koja je udata za 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Rašu Novakovića, otkrila je za srbijanske medije kako će poslije Nove godine po treći put otići na vantjelesnu oplodnju.

https://www.instagram.com/p/B5kl33op4Yn/

– Treći put idem na vještačku oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Vdjet ćemo šta će biti, znam samo da neću da upadam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspije. Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, rediti hormone i druge stvari koje ne funkcioniraju – kazala je Goca za Hit Informer.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti