Prsten i osmijeh na licu: Slavna oskarovka se vjerila

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Emma Stone vjerila se sa svojim izabranikom, rediteljem Daveom McCaryjem. Ovu vijest je potvrdio Dave i to tako što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj poznata oskarovka pokazuje dijamantski prsten na svojoj ruci. 

Njih dvoje su se zajedno u javnosti prvi put pojavili 2017. godine, a glumica je u jednom od intervjua koji je nedavno dala za američke medije otkrila da je spremna za brak i djecu. 

– Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije mijenja, posebno kada su djeca u pitanju. Nikada nikome nisam čuvala djecu i nisam imala nikakvog kontakta s bebama, te sam u tinejdžerskim godinama govorila da se nikada neću udati i imati djecu – rekla je ona. 

View this post on Instagram

💕

A post shared by @ davemccary on

Podsjećamo, Emma  je  2015. godine prekinula četverogodišnju vezu s glumcem Andrewom Garfieldom i dvije godine nikome nije ukazala povjerenje u emotivnom smislu. Sve dok se nije pojavio Dave. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti