Zavirite u dom Filipa i Aleksandre Živojinović

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bgq2S-6n3AP/

Kako prenose srbijanski mediji, pjevačica Aleksandra Živojinović odlučila je navodno da proda svoj stan na Voždovcu kako bi isplatila dio kredita koji je uzela da bi sa suprugom Filipom Živojinovićem kupila kuću na Bežanijskoj kosi. Naime, Aleksandra i njen suprug su svoj dom, koja se nalazi u blizini Lepe Brene i Bobe, platili čak 530.000 eura, a navodno im jedna rata iznosi 6.500 eura, zbog čega se Aleksandra nakon samo dva mjeseca od porođaja vratila nastupima, piše “Kurir“.

– Ona i Filip sve sami plaćaju. Aleksandri je kredit stavka koja je muči, pa je odlučila da proda stan i isplati njegov veći dio. Stan na Voždovcu je prazan, u njemu joj borave majka ili otac kada dođu u Beograd. Htjela je da ga iznajmljuje, zato je u njegovo renoviranje uložila 20.000 eura – otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da je Filip prvo bio protiv prodaje stana na Voždovcu.

View this post on Instagram

@laziclaza ❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

View this post on Instagram

😚

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Filip je emotivno vezan za taj stan, čak i više od vlasnice. Kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, u njemu su proveli najljepše trenutke, on se tada uselio kod nje. U njemu su živjeli sve dok se nisu vjenčali i preselili na Bežanijsku kosu – rekao je izvor.

Odkako su kupili kući, par na Instagramu često objavljuje fotografije na Instagramu iz svoh novog doma, a nedavno je Filip podijelio i prelijepi kutak s jelkom koju su okitili za praznike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti