Turski milioner upoznao sinove Emine Jahović: Dječaci priželjkuju brata ili sestru

Piše: Redakcija

Nije tajna da poznata pjevačica Emina Jahović uživa u ljubavi s turskim milionerom Sadettinom Saranom, a o tome koliko je njihova veza ozbiljna najbolje govori činjenica da je on upoznao njene sinove, Yamana i Yavuza. Kako prenose srbijanski mediji, dječaci su, navodno, oduševljeni maminim novim izabranikom. 

– U početku su bili stidljivi, ali vrlo brzo su se opustili i odlično ga prihvatili. Ono se s njima šalio, ponašao se šašavo i kao klinac, a vidjelo se da oni baš uživaju u njegovom društvu. Poslije tog prvog susreta redovno su se viđali sa Sadettinom i često s njima išli u park. Emina je bila presretna što se svi lijepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će uskoro dobiti brata ili sestru. Bila je šokirana odakle to njima, pa je izbjegavala da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali – rekao je izvor za “Alo” i otkrio kako je Emina u konačnici reagirala. 

– Brzo je uvidjela da se Sadettin djeci uvukao pod kožu i da su ga veoma lijepo prihvatili, ali im je objasnila da je još rano da se priča o bebi i da će morati da pričekaju – rekao je, između ostalog, izvor. 

Podsjećamo, Emina je vezu sa Sadettinom započela u oktobru prošle godine, a onda su nakratko prekinuli u februaru ove. No, ubrzo nakon toga su odlučili da se pomire i probaju još jednom. 

Pročitajte još