Amna Džambić Branković proslavila rođendan: Donosimo vam dio atmosfere

Piše: Redakcija

Amna Džambić Branković, kćerka Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca „Bingo“, sinoć je, ako je suditi po objavama na Instagramu, proslavila rođendan. Amna je na zabavi bila u krugu prijateljica, a pridružio im se i njen suprug Adnan Branković, sin bivšeg premijera FBiH Nedžada Brankovića.

Donosimo vam djelić atmosfere. 

Podsjećamo, Amna i Adnan vjenčali su se u avgustu prošle godine, a njihovo je vjenčanje proglašeno vjenčanjem godine. 

– Vjenčanje ćemo pamtiti po nevjerovatno dobroj atmosferi, bilo je mnogo zabave i plesa, ali ćemo ga pamtiti i po onom najvažnijem, mnogo osmijeha i ljubavi na licima članova porodice i prijatelja. Svaki trenutak je bio jednako važan i, kada bismo mogli, sve bismo ponovili. Osim nas dvoje, koji smo zaista odlučili da tog dana budemo sretni, nasmijani i opušteni, važno nam je bilo da se naši gosti dobro zabave, da uživaju zajedno s nama u tom danu i da im naše vjenčanje ostane u lijepom sjećanju kao i nama – govorila je ona tada za naš magazin. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti