Oliverova supruga više ne želi koncerte u njegovu čast

Piše: Redakcija

– Ovo večeras mi je bio četvrti sprovod. Jako mi je teško. Zaboravila sam da mu je večeras rođendan. U šoku sam već nekoliko dana i da me Tedi nije podsjetio skroz bih zaboravila da mu je rođendan danas. Nije ni čudno, u ove tri godine zaboravila sam puno toga, ali čini mi se da je to moj obrambeni mehanizam. Rekla sam što nije radio u pošti da kasnije ja ne moram nešto govorit – rekla je Vesna Dragojević nakon koncerta “Vridilo je”, organiziranog u čast njenog preminulog supruga Olivera.

“Jutarnji.hr” prenosi kako je dodala i da misli da se Oliveru svidio koncert u Spaladium Areni, 

– Uvijek je volio nešto drugačije, samo mene nije promijenio, a možda i bi da je duže živio. Mijenjao je kolege, bilo mu je dosadno ako je stalno sarađivao s istima – rekla.

No, kada su je novinari pitali hoće li ovo postati tradicija,  Vesna je rekla da ne vjeruje.

– Ne mogu ja to, ovo se pripremalo godinu dana. Nisam nikada bila dio estrade, a i on je bio van toga. Njega bi zvali i on bi im rekao popis izvedbi te bi se samo pojavio na bini . Imam tri sina koji imaju svoje želje, ali moja je zadnja – bila je iskrena Vesna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti