Prva pjesma Džejle Ramović nakon pobjede na takmičenju “Zvezde Granda”

Piše: Redakcija

 

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtBecYQA71b/

Mlada i talentirana pjevačica iz Goražda, Džejla Ramović, danas u 12 sati objavila je svoju prvu pjesmu nakon pobjede na takmičenju “Zvezde Granda”, pod nazivom “Ruine”. U velikom finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Takmičilo se 16 kandidata, ali zaslužnu pobjedu odnijela je Džejla Ramović. Ovo je bilo trinaesto takmičenje “Zvezda Granda” i Džejla je pored Milice Todorović druga ženska osoba koja je pobijedila na ovom takmičenju. Od stručnog žirija osvojila je 334, a od SMS poruka osvojila je preko 600 bodova. Nakon takmičenja Džejla je ubrzo postala velika regionalna zvijezda.

View this post on Instagram

09.12. 12:00 #ruine

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Podsjećamo, Džejla je djevojka koja je sa samo četiri godine okusila slast muzike i javnog nastupa, kada je sa starijom sestrom Lejlom nastupila na goraždanskom Internacionalnom dječijem festivalu “Čips i čokoladice”, uskoro će svoju publiku obradovati pjesmom “Jedna kao nijedna”.

View this post on Instagram

09.12. 12:00 #ruine

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti