Turski zavodnik Sadetin Saran zbog depresije završio na liječenju

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Turski milijarder Sadetin Saran ponovo je glavna tema turskih medija, nakon što je završio u privatnoj austrijskoj klinici kako bi se izborio s depresijom. Kako prenose turski mediji, navodno, Sadetin se ne može pomiriti s činjenicom da je njegova ljubav s pjevačicom Eminom Jahović završena. Iako je Eminademantirala prekid, turski mediji nastavili su istraživati njihovu vezu.

– Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posjetio kada se rastao od supruge Emek 2017. godine- kazao je neimenovani izvor za turske medije. Uz izjavu izvora, spojili su i fotografiju koju je Sadetin objavio. Naime, na fotografiji, turski milijarder pozira na nepoznatom jezeru, uz koju je napisao: ‘Naši životi su baš onakvi kakvo je i okruženje u kojem se nalazimo’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti