Otac slavne pjevačice progovorio o njenom zlostavljanju

Piše: Redakcija

Otac jedne od najpopularnijih pjevačica Beyonce, Mathew Knowles progovorio je o lošoj odluci koju je donio na početku njene karijere. Sve se desilo kada je popularna pjevačica bila dio grupe Destiny’s Chiled, kazao je Matthew u svojim intervjuima, prilikom promoviranja svoje knjige.

Njen otac u to vrijeme bio je i njen menadžer, a sada je priznao kako su Beyonce i njena kolegica iz grupe, Kelly Rowland bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Kazao je kako su ih 2000. godine napastvovala dvojica članova grupe Jagged Edge s kojima su djevojke nastupale na zajedničkoju turneji. No, nije imenovao navodne počinitelje.

– Sjetite se cure su bile maloljetne. Bilo im je 16 godina, a maldići su imali 21 ili 22 godine. Ja sam bio odgovoran za djevojke i morao sam brinuti za njih – kazao je i dodao kako su mu Kelly i Beyonce rekle kako im dosađuju mladići iz grupe, te da je mladiće odmah poslao na bus.

Prije nego što je intervju završio voditelj je upitao kako je on, kao otac, razriješio situaciju u kojoj je grupa muškaraca pokušala spavati s njegovom kćerkom, a on je odgovorio: ‘Nećemo o tome pred kamerama’. Za sada ni Beyonce ni Kelly nisu reagirale na ove jako ozbiljne tvrdnje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti