Velika sreća u porodici Džajić: Fudbalska legenda dobila unuka

Piše: Redakcija

U porodici fudbalske legende Dragana Džajića danas je posebno sretan dan obzirom na činjenicu da se porodila njegova starija kćerka Sanja. Ona je, kako prenose srbijanski mediji, rodila drugog sina kojem su ona i njen izabranik Vladimir Vranješ dali ime Ognjen, a par već ima dvogodišnjeg sina Luku. 

Iako Sanja nastoji da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ovog puta je napravila izuzetak, te je na društvenim mrežama otkrila da čeka dječaka. Naime, ona je prije šest mjeseci objavila fotografiju sina Luke koji drži plave balone, te na taj način otkrila da se radi o dječaku. 

Podsjećamo, i Draganova druga kćerka, Dragana i njen suprug očekuju dijete. Dragana je o svojoj borbi za potomstvo govorila za “Story.rs”. 

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam vjerovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, prije svega, da čovjek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost – rekla je ona tom prilikom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti