Nakon drame sa ženinim ljubavnikom i 22 godine braka: Razvodi se poznati glumac

Piše: Redakcija

Britanski glumac Colin Firth i njegova supruga Livia objavili su da se razvode nakon 22 godine braka. 

– Colin i Livia su se razdvojili. Ostat će bliski prijatelji i ujedinjeni u svojoj ljubavi prema djeci – navedeno je u zvaničnom saopćenju za medije. 

Podsjećamo, početkom marta prošle pojavila se informacija da je  slavni oskarovac Colin Firth imao krizu u braku te da su 2015. godine on i supruga nakratko živjeli odvojeno, ali i informacija da je u to vrijeme njegova supruga Livia Giuggioli imala vanbračnu aferu s prijateljem iz djetinjstva. Cijela afera  je završila u medijima, nakon što je ostavljeni ljubavnik, italijanski novinar Marco Brancaccia odlučio zaprijetiti bivšoj ljubavnici, ali i njenom suprugu, koji je, ni kriv ni dužan bio upleten u sve to.

No, supružnici su dlučili da nakon toga krenu dalje, sve do sada kada su se i zvanično razveli iako nisu otkrili zbog čega tačno. Par ima dva sina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti