Maid Hećimović: Prva šetnja sa sinom

Piše: Redakcija

Poznati bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla prošlog mjeseca su dobili sina Rayana, a koliko uživaju u novoj životnoj ulozi Maid gotovo svakodnevno pokazuje objavama na Instagramu. Svojom posljednjom objavio otkrio je da su on i supruga lijepi decembarski dan iskoristili za šetnju sa sinom. 

– Prva šetnjica – napisao je on ispod porodične fotografije. 

Podsjećamo, Maid je u jednom od intervjua za naš magazin otkrio kako se osjećao u momentu kada je saznao da je njegova supruga trudna. 

– Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: „Postat ćeš tata“. U tom momentu sam se osjećao i čudno i lijepo. Ne može se to riječima opisati, jer u suštini nikada nismo skroz spremni. Nekako ti je drago, ali ne znaš šta bi, da li bi zaplakao ili bi se smijao. U svakom slučaju, čovjek bude jako sretan i to je logičan slijed događaja nakon svega te nemam neki strah. Trudnoća je došla u pravo vrijeme i baš se radujem. Zanima me kako će izgledati, na koga će ličiti, kakvo ćemo mu ime dati, kakvog će karaktera biti, hoće li imati neke talente, šta će naslijediti od Ajle, a šta od mene… – rekao je on tada. 

 

Pročitajte još