Ostaje li najstarija Kardashianka bez najvažnijeg izvora prihoda?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtPFYW7nGIO/

U finalu 17 sezone reality showa ‘Keeping Up with the Kardashians’, Kourtney Kardashian našla se na okupu sa svojim sestrama, te se još jednom dotakla bolne teme, najstarija od sestara još je jednom potvrdila da nema namjeru apsolutno sve o svom životu otkrivati u reality showu koji ih je proslavio, ali i dala naslutiti kako bi lako mogla izaći iz istog.

View this post on Instagram

rich bitches

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kako bi pokušali zagladiti sve nesređene odnose i jasno i glasno jedna drugoj reći sve što im je na srcu, glava klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner, odlučila je svoje kćeri povesti na porodični put u Wyoming, kako bi razriješile sve nesuglasice. Na okupljanje stigla je i Kendall Jenner iz Londona, a jedina koja je u posljednji tren otkazala dolazak bila je najmlađa članica klana, Kylie Jenner.

Ovo je zapravo bila idealna prilika da se tri sestre Kardashian napokon na miru ispričaju o svemu što ih tišti u posljednje vrijeme, iako su Kim i Khloe i dalje nastavile po starom i krenule napadati svoju najstariju sestru Kourtney Kardashian.

View this post on Instagram

red light special

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

– Imam osjećaj da me Kim i Khloe posljednje dvije godine zlostavljaju, naročito kada nešto nije po njihovom nahođenju i ako se ne pridržavam onoga što bi one htjele – započela je Kourtney Kardashian prijeteći se naprasnim odlaskom kući:

– Zašto imaju stalno potrebu, uprkos tome što je hrpa ljudi oko nas, derati se u mene? Zašto me moraju stalno kritizirati? Nikada ne mogu pobjediti u toj borbi s njima. Više to ništa nije zabavno, svi shvaćaju sve osobno, pa čak i ja. Jednostavno, više ne uživam u zajedničkim druženjima.

View this post on Instagram

🎮

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Članice najpoznatije porodice na svijetu razgovor su nastavile istog dana za večerom, razgovarajući o budućnosti reality showa koji ih je proslavio, i koji se emitira na kanalu E! od 2007. godine.

– Ako nastavimo raditi zajedno, probajmo barem poštovati tuđe potrebe i slušati šta nam drugi kažu. Moje je mišljenje da imamo i dalje što ponuditi i da trebamo nastaviti sa snimanjem sve dok su svi sretni – poručila je glava porodice Kris Jenner, na što je Kourtney Kardashian ponovno dodala kako je potrebno da ‘jedni druge poštuju, naročito njihove granice koje su postavili.

View this post on Instagram

Minnie Mouse 📸: @splashnews

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

– Ako će se svatko ponašati kako se ti ponašaš, od showa neće biti ništa – poručila joj je Kim Kardashian, na što se Kourtney nadovezala:

– Imam troje djece i oni su moj prioritet, ne show. Zašto to moram stalno ponavljati? Nemam namjeru promijeniti mišljenje. Ono što vam pokušavam reći je da sam sve manje sretna. Svatko ima svoju tačku pucanja. Život je prekratak i ne vrti se sve oko ovog showa. Nisam sretna što sam došla do te tačke pucanja i mislim da trebam pauzu – jednostavno, ne želim više snimati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti