Justin Timberlake još uvijek se iskupljuje supruzi zbog izlaska s kolegicom

Piše: Redakcija

Nakon što su mediji počeli pisati da je pjevač i glumac Justin Timberlake prevario suprugu, glumicu Jessicu Biel jer se na jednoj snimci držao za ruke i dodirivao s kolegicom sa seta Alishom Wainwright, Justin neprestano na društvenim mrežama supruzi pokazuje koliko mu znači. Prvo je jedno vrijeme šutio i nije htio komentirati navode o nevjeri, a onda je u podužoj objavi sve objasnio.

View this post on Instagram

S03 🍁🍁🍁 @Levis + link in bio

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

– Oduvijek sam izbjegavao tračeve, ali ovog puta moram progovoriti, zbog svoje porodice. Ne mogu šutjeti, jer vidim da je ovo sve utjecalo na ljude koje volim. Prije nekoliko dana bio sam na meti kritika, ali želim sada javno reći između mene i kolegice nije se ništa dogodilo. Popio sam previše te noći i nisam ponosan na svoje ponašanje. Trebao sam postupiti bolje – napisao je tada Justin koji se pokušava iskupiti na sve moguće te supruzi neprestano ostavlja komentare ispod fotografija na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti