Spremate se za praznike: Priyanka Chopra kao modna inspiracija

Piše: Redakcija

AFP

Priyanka Chopra, ove sedmice je u New Yorku eksperimentirala s različitim nijansama ružičaste boje, a njeni su outfiti savršena inspiracija za praznične modne kombinacije. Priyanka se, za dan proveden u gradu, odlučila za elegantno satensko odijelo u slatkoj ružičastoj nijansi, s košuljom u boji maline.

Svoj rumeni look upotpunila je kaputom u boji deve, torbicom od crvenog kroka, bež cipelama i velikim zlatnim okruglim naušnicama te zatamnjenim naočalama.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar

Chopra je u svoj ormar, u posljednje vrijeme, uvrstila pregršt besprijekorno krojenih odijela pa smo je tako ranije ovog mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Marakešu vidjeli u bijelom Prabal Gurung odijelu.

Chopra i njen suprug Nick Jonas u novoj godini odlučili su udružiti snage kako bi proizveli nenapisanu seriju za Amazon, koja će pratiti zaručene parove dok se pripremaju za svoja vjenčanja- Sangeet.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar

Inače Sangeet je stoljetna indijska svadbena tradicija, koja ne samo da slavi zajednicu dvoje ljudi, već  predstavlja i upoznavanje i spajanje dvie porodice koje se okupljaju u braku.

Osim novoj seriji veselimo se i modnim kombinacijama koje će Priyanka nositi, za koje slobodno možemo reći da su nepogrješivi.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti