Nakon pljačke u bivšem domu Wayne i Coleen Rooney uložili bogatstvo u osiguranje nove

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Nakon pljačke koja se dogodila u domu Rooneyjevih, bračni par Wayne i Coleen rade završne pripreme kako bi se uselili u svoj novi dom u neposrednoj blizini Manchestera i Liverpoola, u mjestašcu Cheshire. Ono po čemu je ovo imanje posebno su njegovi sigurnosni sistemi i posebna oprema koja je bila prioritet slavnoj porodici. Britanski mediji pišu da je par inzistirao na izgradnji podzemnog skloništa u slučaju katastrofe, kao i tunela koji vodi do električnog automobila koji će biti u pripravnosti za potrebe bijega.

View this post on Instagram

🎅🏼🎄❤️

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Također, mnogo je novca uloženo u osiguranje cijelog imanja, a sve zbog pljačke koja se u starom domu Rooney dogodila prije tri godine, a koja je na sve članove ostavila nepopravljive posljedice. Coleen Rooney navodno od tog nesretnog događaja jako teško spava i strahuje za dobrobit i sigurnost svoje djece. Nakon pljačke ih čak jedva bez nadzora ostavlja u vrtu da se igraju. Sve to trebalo bi se promijeniti kada jednom usele u novi prostrani dom. U kući se nalazi šest velikih spavaćih soba, od kojih svaka ima svoju garderobu.

Prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja te nekoliko kupatila. U suterenu je napravljen prostor za odmor i razonodu koji uključuje kino dvoranu s deset sjedećih mjesta, vinski podrum, bar, dječju igraonicu te prostorije za pranje odjeće. Ladanjsko imanje krije i vanjsku razonodu, pa se tu nalazi štala koja može primiti čak 15 konja, te uživati u jahanju okolinom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti