Prošlo je 29 godina: Kako danas izgleda ekipa filma “Sam u kući”

Piše: Redakcija

Prošlo je 29 godina od najpoznatijeg Božićnog filma. Pogledajte kako danas izgledaju glumci koji su obilježili ovaj svevremenski filmski hit. 

Macaulay Culkin (Kevin McCallister)

Culkin je uloga u ‘Sam u kući’ pretvorila u najveću dječiju zvijezdu ranih 90-ih. Glumio je u drugom nastavku filma iz 1992., a zapažena je i njegova uloga u filmu ‘My Girl.

Sa samo 18 godina oženio se s Rachel Miner, ali razveli su se 2002. Nakon toga se povukao iz javnosti, a osam je godina bio u vezi s glumicom Milom Kunis.

U posljednje vrijeme pažnju privlači neobičnim izjavama i projektima, poput benda The Pizza Underground u kojem je prerađivao pjesme grupe Velvet Underground, ali su se stihovi odnosili samo na pizzu.

View this post on Instagram

I just farted.

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

Od 2017. u vezi je s Brendom Song, također nekadašnjom dječijom zvijezdom.

Joe Pesci (Harry Lime)

Pesci je u ‘Sam u kući’ glumio Mokrih bandita. Inače je poznat po ulogama kriminalaca, a omiljeni je glumac režisera Martina Scorsesea.

Trenutno ga možete gledati u filmu ‘The Irishman’, a prije toga glumio je u klasicima poput ‘Goodfellas’ i ‘Casino’. Osim toga, bavi se i muzikom, a ove je godine izbacio svoj treći album.

Daniel Stern (Marv Merchants)

Nakon što je reprizirao ulogu nespretnog Marva u nastavku božićne komedije, bio je narator serije ‘The Wonder Years’.

Od tad je ostvario nekoliko manjih uloga u filmovima i serijama, a u posljednje vrijeme se pojavio u seriji ‘Shrill’ i u nagrađivanom filmu ‘James vs. His Future Self’.

Catherine O’Hara (Kate McCallister)

O’Hara je bila poznato lice u 80-ima, zahvaljujući ulozi u filmu ‘Bubimir’.

Nakon ‘Sam u kući’ glumila je u nizu filmova i serija, a od 2015. nasmijava nas ulogom propale zvijezde sapunica u humorističnoj seriji ‘Schitt’s Creek’, za koju je dobila nominaciju za nagradu Emmy.

https://www.instagram.com/p/BesycdfF-g-/?utm_source=ig_embed

Devin Ratray (Buzz McCallister)

Ratray je u ‘Sam u kući’ glumio Kevinovog okrutnog starijeg brata Buzza, a od tad nije ostvario neku zapaženiju ulogu.

Mogli ste ga gledati u nekoliko epizoda serije ‘Zakon i red’ i ‘Chicago Med’, a nedavno je glumio uz bokJennifer Lopez u filmu ‘Hustlers’ te u Netflixovoj hit seriji ‘Russian Doll’.

 

Pročitajte još