Lepa Brena na operaciji: Žice su same izlazile iz ruke

Piše: Redakcija

Lepa Brena je pričala o “surovosti profesionalizma i života muzičara” te koliko su spremni da se žrtvuju za publiku. Samo sedam dana prije koncerta u Zagrebu završila je u bolnici. 

– Imala sam problem s desnom rukom, konkretnije s laktom desne. Počele su me smetati žice i šaraf koje mi je liječnik ugradio prije nekoliko godina kada sam slomila lakat desne ruke. Te žice su počele same izlaziti. Kako mi je to liječnik objasnio, moje tijelo je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma. Mi smo se dogovorili da ta operacija vađenja žica dogodi 24. ili 25. decembra međutim budući su te žice počele same izlaziti, naprosto sam donijela odluku da sedam dana prije koncerta napravim kratku operaciju. Bio je dogovor da to ostane naša mala tajna, a ja sam vjerujući da ću se bro oporaviti ispričam što je bilo jer nikad pred svojom publikom nisam imala tajni – izjavila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti