Jedna od omiljenih glumica o najtežem životnom periodu: Sve se desilo brzo, imala je rak

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska glumica Jana Ilić Milić, koju je publika zavoljela kroz ulogu u seriji “Istine i laži” je u emisiji “Balkanskom ulicom”  govorila o jednom od najtežih životnih perioda, onom tokom kojeg je izgubila majku. 

– Imala sam 20-ak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Mislili smo da nije ništa strašno.  Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju posljednji stadijum i eto… Provele smo dvije i po sedmice zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala s njom, nismo se razdvajale. Bilo je momenata da me ne prepozna. Tada sam promijenila najviše uloga u živoru. U početku sam pokušavala da joj objasnim, ali kada sam vidjela kako ide, bilo mi je OK da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi – rekla je ona. 

No, to nije sve što je poznata glumica ispričala o ovom periodu. 

– Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja-ja i to su najljepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja – rekla je ona. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti