Anabela Bukva uputila emotivnu poruku bivšem suprugu: Ponosna sam na njegovu odluku da promijeni život

Piše: Redakcija

Pjevačica Anabela Bukva nedavno se razvela od  Andreja Atijasa, ali su uprkos tome ostali u dobrim odnosima. Upravo zbog toga je Anabela podržala njegovu odluku da krene na liječenje od alkoholizma. 

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promijeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvijek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cijene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i Hvala Bogu, sretan, mlad i perspektivan muškarac – napisala je ona. 

View this post on Instagram

Snow squad 🇦🇹

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Podsjećamo, oni su se razveli prije nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina braka. Andrej je tim povodom govorio za naš magazin. 

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on. 

Anabela, koja je o razvodu govorila  u jednoj televizijskoj emisiji, naglaisla je  da će među njima uvijek postojati neraskidiva nit, te da se danima nakon razvoda osjećala kao da joj je neko umro, jer je, priznala je, nijedan muškarac nije osvajao tako kao on. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti