Adele neprepoznatljiva: Ponosno pokazala vitku liniju

Piše: Redakcija

Otkako su mediji javili da se riješila viška kilograma, britanska pjevačica nije na Instagramu dijelila fotografije tijela, a u javnosti je često nosila nešto širu odjeću. Sve do nedavno. Najharizmatičnija buca na svijetu od ove godine je veoma vitka! Šarmantna Britanka, koja se nedavno razvela od supruga, odlučila je poslije razvoda da napravi neku promjenu u svom životu, a rezultat je fenomenalan.

Budući da je cijelog života Adel bila krupnija, svi su jedva čekali da vide kako pjevačica izgleda s nekoliko desetina kilograma manje. Odgovor je očekivan: spektakularno!

Adel je jučer na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podijelila prazničnu fotografiju, za koju je pozirala s osobom maskiranom u Grinča, čuvenog junaka iz božićnog filma “Kako je Grinč ukrao Božić”. Pjevačica stoji pored njega u haljini koja prati liniju njenog tijela, ima puf rukave, dekolte i šlic.

– Oboje smo pokušali da uništimo Božić, ali su nam oboma srca porasla! Hvala ti što si došao na moju žurku i učinila da se ponovo osjetimo kao djeca, Grinče. Srećan Božić i praznici svima – napisala je Adel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti