Kakva je Lepa Brena kao komšinica?

Piše: Redakcija

Komšije Lepe Brene imaju samo riječi hvale za pjevačicu. Kažu kako im uvijek uskoči u pomoć i uvijek ih lijepo ugosti u svojoj kući te s cijelom njenom porodicom imaju sjajan odnos.

– Često dolazi kod nas na kafu, pričamo i smijemo se. Normalna je i prirodna žena. Ljubazno nas uvijek primi u kuću, na kafu i na razne proslave – ispričala je za Kurir jedna komšinica poznate pjevačice. Prisjetila se i kako su Lepa Brena i njen sin Viktor prvi priskočili kada im se upalio alarm u kući, misleći kako im komšije neko želi opljačlkati.

– Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli s nožem. Mislili su da nam neko provaljuje u kuću. Super su, stvarno – ispričala je komšinica. Druga  kaže kako je Lepa Brena prava domaćica i ona je potvrdila kako Brena uvijek pomaže drugima.

– Jednom je izbio požar i ona je usred noći izašla na ulicu i odmah nas sve obavijestila da je zvala policiju i vatrogasce – ispričala je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti